Hva koster bilservice for din bil?

Hva koster bilservice? Sjekk på Lasingoo.

Hvilket arbeid skal utføres på bilen, og hva koster bilservice? Skjorten? Eller halve buksebeinet? Med Lasingoo har du kontroll! Tjenesten hjelper deg til å få oversikt over bilverkstedene i nærområdet ditt.

Enkelt å sammenligne bilverksteder

Det lønner seg å sammenligne verksteder før du bestiller time for service. 

Sammenlign verksteder ved å gå til Lasingoo og:

  1. Oppgi registreringsnummeret ditt
  2. Oppgi også kilometerstand, og den tjenesten du vil ha hjelp til, f.eks. bilservice.
  3. Lasingoo lister da opp et antall verksteder som tilbyr tjenester relatert til din bil, og som er i nærområdet.
  4. Listen gir deg mulighet til å sammenligne utvalget ditt basert på kundevurderinger, neste ledige tid, avstand og pris.

På den måten får du allerede ved bestilling vite hva du skal betale for og hvor mye.

 

Finn ut hva neste service koster

 

Hva koster bilservice i Oslo

Verkstedlisten over viser et søk på bilservice i Oslo for en Volkswagen Passat som gått 90 000 kilometer. Til venstre finner du verkstedene listet opp. Til høyre finner du en forkortet variant av de hovedpunktene som er inkludert i arbeidet som skal utføres av en bilmekaniker. 

Hva koster bilservice?

Prisen på en bilservice varierer avhengig av bilmerke, modell og kjørelengde. Pris for bilservice til din spesifikke bil og kilometerstand får du fram ved å utføre et enkelt søk på Lasingoo. 

Les også: Hva koster en bilservice?

Sammenlign tilbudene til de forskjellige bilverkstedene, og velg detsom passer deg best. Får oversikt over arbeidet som skal gjøres, og planlegg serviceutgiftene til bilen ved hjelp av Lasingoo.

Betal i verkstedet

Betaling skjer etter utført arbeid i verkstedet. Du betaler det beløpet som står på bekreftelsen du har fått fra Lasingoo. Verkstedet har fått en tilsvarende, og så lenge dere ikke har blitt enige om ytterligere arbeid som skal utføres, så er det prisen fra Lasingoo som skal betales.