Billig bilverksted? Slik sparer du tid og penger før verkstedsbesøket

Billig bilverksted? Sammanlign før du bestiller bilservice.

Det å ta bilen med til verkstedet med jevne mellomrom er noe du må regne med som bileier. Uavhengig av om det handler om årlig bilservice eller reparasjon av plutselige feil, så kan det være en langvarig prosess. Enkelte ganger kan det også bli en unødvendig dyr historie. Finnes et billig bilverksted? Med Lasingoo kan du raskt og enkelt sammenligne verksteder, og dermed spare både tid og penger.

Lasingoo gir deg tydelig informasjon, og da informasjon som det tidligere har vært vanskelig å få tak i på en enkel måte.

 

Finn ut hva neste service koster

 

Finn det beste bilverkstedet

Når det er på tide å få service på bilen kjører mange til det nærmeste verkstedet, uavhengig av ventetid og kostnad. Dette kan føre til at man først får time flere uker etter bestillingen, og enkelte ganger betaler man mer enn nødvendig. 

Med tjenesten Lasingoo så kan du enkel sammenligne verksteder på pris, neste ledige time, plassering og tilbakemeldinger fra tidligere kunder.

Det er svært få som sammenligner tilbudene før de tar bilen med på verksted i dag. Med Lasingoo blir det enklere å være en opplyst forbruker. Nå slipper du å ringe rundt til flere verksteder, og vente i dager på et tilbud. Den faste prisen vises på skjermen med en gang, og du får tilgang til informasjon om hvilke oppgaver som skal utføres av verkstedet.

 

Sammenlign verksteder

 

Enkel bruk

Alt du trenger å gjøre når du skal bestille time på et verksted via Lasingoo er å taste inn bilens registreringsnummer, kilometerstand og informasjon om hva du trenger hjelp til. Deretter listes de bilverkstedene som kan tilby deg den hjelpen du trenger opp. Når du deretter har funnet det verkstedet som passer dine ønsker, kan du med et enkelt knappetrykk bestille time. 

Se en kort informasjonsfilm om Lasingoo.